Φωτογραφικές Υπηρεσίες για τον Επαγγελματία

Γνωριζόμαστε πολλά χρόνια. Άλλωστε αυτή η αμφίδρομη σχέση εμπιστοσύνης μας δίνει την ώθηση να συνεχίσουμε με περίσσιο ζήλο να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας.
Όλοι όσοι εργαζόμαστε στα φωτογραφικά εργαστήρια της Alfa Color Α.Ε. έχουμε στο μυαλό μας μια λέξη: ΠΟΙΟΤΗΤΑ. Ξέρουμε καλά πόσο σημαντικό είναι για τον επαγγελματία φωτογράφο που μας εμπιστεύεται το film ή το ψηφιακό του αρχείο, το προϊόν που θα παραλάβει να είναι ποιοτικά άψογο. Ίσως γιατί δεν τον βλέπουμε σαν πελάτη αλλά σαν συνεργάτη. Δεν θεωρούμε την εκτύπωση φωτογραφιών σαν μια παραγωγική διαδικασία αλλά σαν την τελειοποίηση της καλλιτεχνικής απεικόνισης που ξεκίνησε από τον φακό του καλλιτέχνη – φωτογράφου.
Από εκεί και πέρα, υπάρχουν και άλλοι παράγοντες που επηρεάζουν θετικά την σχέση του επαγγελματία φωτογράφου με την Alfa Color Α.Ε. Το φάσμα των παρεχομένων υπηρεσιών είναι πολύ μεγάλο αλλά αξίζει τον κόπο να το περιγράψουμε επιγραμματικά. Προσπαθώντας να κατηγοριοποιήσουμε τις υπηρεσίες μας αυτές, τις διαχωρίζουμε σε αναλογικές και ψηφιακές:

1. Αναλογικές Υπηρεσίες

Με τον όρο Αναλογικές Υπηρεσίες, εννοούμε όλες τις εργασίες όπου κατά την φωτογραφική λήψη έχει χρησιμοποιηθεί αναλογικό φωτογραφικό μέσο. Με πολύ απλά λόγια έχουμε φωτογραφήσει με film. Οι αναλογικές υπηρεσίες διακρίνονται σε δυο βασικούς τομείς:

α. Εμφάνιση Films
Η εμφάνιση του film είναι το Α και το Ω στην αναλογική φωτογραφία. Γι’ αυτόν τον λόγο τα εργαστήρια μας δίνουν πολύ μεγάλη βάση σε αυτό το κομμάτι. Τα υπερσύγχρονα εμφανιστήρια films που διαθέτουμε, εγγυώνται την άριστη ποιότητα εμφάνισης του film σας.
Η εμφάνιση του film ποικίλει ανάλογα με τον τύπο του film. Έχουμε την δυνατότητα να εμφανίσουμε όλους τους τύπους έγχρωμου ή ασπρόμαυρου, αρνητικού ή θετικού film. Τέλος ιδιαίτερη προσοχή δίνουμε στα film από επαγγελματικές λήψεις έχοντας διαθέσει ειδικά γι’ αυτά ξεχωριστά εμφανιστήρια.

β. Εκτύπωση Φωτογραφιών από Films
Όντας σίγουροι για την ποιότητα εμφάνισης των films, είμαστε απόλυτα πεπεισμένοι πως η εκτύπωση των φωτογραφιών δεν μπορεί παρά να είναι τέλεια. Ο τομέας της εκτύπωσης περιλαμβάνει όλο το φάσμα των φωτογραφικών μεγεθών, από πολύ μικρές φωτογραφίες διαβατηρίου μέχρι και τεράστιες φωτογραφίες που ξεπερνούν το ένα τετραγωνικό μέτρο. Το ξεχωριστό κομμάτι επαγγελματικής εκτύπωσης γάμου και βάφτισης εγγυάται πως το αποτέλεσμα θα είναι αυτό που εσείς και πελάτες επιθυμείτε.

2. Ψηφιακές Υπηρεσίες

Ψηφιακές υπηρεσίες είναι οι εργασίες εκτύπωσης που τα φωτογραφικά αρχεία που χρησιμοποιούμε είναι σε ηλεκτρονική μορφή. Δηλαδή, φωτογραφίζουμε με ψηφιακή φωτογραφική μηχανή – εκτυπώνουμε ψηφιακά! Παρ’ όλα αυτά μπορούμε κάλλιστα να χρησιμοποιήσουμε την ψηφιακή τεχνολογία και σε εκτυπώσεις από film, δηλαδή φωτογραφίζουμε αναλογικά – εκτυπώνουμε ψηφιακά.
Στην ψηφιακή εκτύπωση και ελλείψει εμφάνισης επικεντρωνόμαστε εξ’ ολοκλήρου στην σωστή εκτύπωση των ψηφιακών αρχείων. Υπάρχει η δυνατότητα επιλογής στην χρωματική διόρθωση των φωτογραφιών. Με απλά λόγια ο επαγγελματίας φωτογράφος μπορεί να εμπιστεύεται σε μας την χρωματική διόρθωση των αρχείων ή να τα διορθώνει μόνος του και να αφήνει για μας την εκτύπωση. Η εκτύπωση μπορεί να γίνει σε όλα τα μεγέθη φωτογραφιών και όλους τους τύπους χαρτιού. Επιπλέον μπορούμε να εκτυπώσουμε σε καμβά, κούπα, παζλ, μπλουζάκι, αυτοκόλλητο. Όλες οι παραπάνω υπηρεσίες μπορούν να συνοδευτούν από αποθήκευση σε CD ή DVD ή όποιο άλλο αποθηκευτικό μέσο.
Εκεί που πραγματικά δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό είναι στην εκτύπωση μυστηρίων και ειδικών φωτογραφήσεων. Ο γάμος, η βάπτιση, η δεξίωση, το πορτρέτο και γενικότερα όλες οι επαγγελματικές φωτογραφήσεις χαίρουν ιδιαίτερης μεταχείρισης στα εργαστήρια μας. Ο αυστηρός ποιοτικός έλεγχος η υπομονή και η επιμονή για το τέλειο αποτέλεσμα είναι τα κυρίαρχα στοιχεία αυτής της εξειδικευμένης υπηρεσίας. Και πραγματικά, είμαστε υπερήφανοι για τα αποτελέσματα που φτάνουν στα χέρια σας.
Το ψηφιακό album έχει μπει για τα καλά στην ζωή μας. Μέσα από μια μεγάλη γκάμα μεγεθών, τύπων, σαλονιών και εξώφυλλων και με design και φινέτσα που δεν θα βρείτε πουθενά αλλού είμαστε σίγουροι πως θα μείνετε απολύτως ικανοποιημένοι.

The Alfa Color Team